LV EN LT RU DE

Izstāde "Izvēles laiks"

20.04.2010 10:00-08.05.2010 18:00, Rīgas iela 8, Daugavpils nocvadpētniecības un mākslas muzejs
Pēc valsts neatkarības atjaunošanas, Latvijas pilsoņiem radās iespēja aktīvi līdzdarboties savas valsts veidošanā: gan vēlēt Saeimu, gan būt ievēlētiem tajā. Latvijā aktivizējās politiskā dzīve: sāka veidoties jaunas partijas, vēlēšanu savienības un apvienības, organizācijas un pilsoņu kopas. Kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas notika piecu Saeimu vēlēšanas. Ikreiz mēs vēlējam parlamenta deputātus, kuriem uzticējam vadīt un virzīt mūsu valsti.
Šī gada rudenī Latvijā notiks kārtējās Saeimas vēlēšanas. Atkal ir laiks, kad mūsu tauta atrodas svarīgas virziena izvēles priekšā. Izvēle ir par Latvijas nākotni…

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienu un atgriežoties tā brīža gaisotnē, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs no 2010.gada 20.aprīļa līdz 8.maijam piedāvā 5.-9.Saeimas priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izstādi. Muzeja apmeklētājiem ir unikālā iespēja apskatīt visu piecu Saeimu pēc valsts neatkarības atjaunošanas priekšvēlēšanu plakātus, avīzes, skrejlapas, bukletus.
Aicinām visus interesentus aplūkot neatkarīgās demokrātiskās Latvijas politisko partiju daudzveidību, izvērtēt mūsu politiķu sasniegtos panākumus un nākotnē veicamos uzdevumus.

Izstādes atklāšana – 20.aprīlī plkst.11.00

Norises vieta:
Daugavpils novadpētneicības un mākslas muzejs
Rīgas iela 8, Daugavpils
T.: 654 24073
E-pasts: museum@apollo.lv
www.dnmm.lv