LV EN LT RU DE

"Mākslas dienas 2010" Naujenes Kultūras centrā

16.04.2010 16:00, Naujene

Līdz ar putnu čivināšanu un pumpuru atvēršanos klāt ir pavasaris un tradicionālās mākslas dienas, ko rīko Latvijas Mākslinieku savienība. Šogad tās būs ar moto „Es gribu ar tevi parunāt”, kas savu dzestrumu smelsies no Imanta Ziedoņa dzejoļa. Pasākums „Mākslas dienas 2010” norit visās Latvijas pilsētās un novados no 13. aprīļa līdz 15. maijam.
Šī pasākuma aktualizēšanā un popularizēšanā pievienojas arī Naujenes Kultūras centrs, aicinot visus interesentus piedalīties „Mākslas dienās 2010” Naujenes Kultūras centrā (Lociku c., Muzeja iela 6), piektdien, 16. aprīlī plkst. 16.00

Šī pasākuma ietvaros tiks atklāta Krustpils novada pieredzes bagāto un talantīgo mākslinieču – Natālijas Navickas un Jolantas Ābeles personālizstāde „Ziedi”, kura pārpildīs izstāžu telpu ar krāšņiem ziediem, kā arī darbosies amatnieki (koktēlnieks, dekupāžas speciālists, pašgatavoto rotu izgatavošana, floristikas un klūgu pīšanas speciālisti) un mākslinieki no Daugavpils Universitātes Mūzikas un mākslu fakultātes. Bērni un citi interesenti savu radošo skatījumu varēs paust zīmējumos uz asfalta „Izkrāso savu sapni” laukumā pretī Naujenes Kultūras centram, kā arī pasākuma noslēgumā vienoties kopīgā piknikā, daloties savos iespaidos par mākslu un tās nozīmi, vērtībām.

Kontaktinformācija:
Naujenes Kultūras centra
Kultūras pasākumu organizators
Maija Bataraga
E-pasts: maija.bataraga@inbox.lv
Tālr. 26871729; 6547426
8