LV EN LT RU DE

Laivu un plostu noma “Beibuki” piedāvā jaunu ūdens maršrutu

02.06.2020 11:11

Laivu un plostu noma “Beibuki” ir izveidojuši jaunu, aizraujošu ūdens maršrutu vienā no skaistākajām vietām Latvijā – Daugavas lokos. Izbraucot šo maršrutu ir iespēja piedalīties konkursā un laimēt atpūtu brīvdienu mājā.

Trīs stundu garais brauciens sākas Slutišķos ar nelielu instruktāžu un īsu brauciena aprakstu. Neilgi pēc tam labajā Daugavas krastā ir pirmā pietura – Slutišķu krauja, no kuras paveras pārsteidzoši gleznaina ainava.
Turpinot braucienu, nu jau Daugavas kreisajā krastā atrodas otrais pieturpunkts – Ververu krauja. Šī ir augstākā vieta virs jūras līmeņa visā Daugavas tecējumā, no tās apskatāms Daugavas senielejas sašaurinājums – “Daugavas vārti”.
Brauciena pēdējā pieturvieta ir Vasargelišķu skatu tornis. Uzkāpjot tajā, paveras skats uz Daugavas lokiem – tieši tāds, kāds bija attēlots uz 10 latu naudaszīmes.

Lai brauciens būtu interesantāks un redzētais paliktu uz ilgāku laiku atmiņā, brauciena organizatori ir sagatavojuši arī nelielu uzdevumu maršruta dalībniekiem:

  1. uzdevums. Nomāt laivas no laivu un plostu nomas “Beibuki”!
  2. uzdevums. Uzņemt pašbildi jeb “selfiju” Slutišķu kraujā tā, lai fotogrāfijā ir redzami Daugavas loki!
  3. uzdevums. Izveidot neparastu foto Ververu kraujā!
  4. uzdevums. Jāuzkāpj Vasargelišķu skatu tornī un brauciena beigās jānobildē pacelts īkšķis uz Daugavas fona, jeb jāuzliek “Like” Daugavai!

Pirmie 20 maršruta dalībnieki, kas izpildīs visus uzdevumus un parādīs brauciena organizatoriem    Laivu un plostu nomai “Beibuki”    epieciešamās fotogrāfijas, dāvanā iegūs ūdensdrošu telefona maciņu.
Bet tas arī   vēl nav viss!   Publicējot bildes savā Facebook profilā, atzīmējot @plostunoma (laivu un plostu noma), Tu pretendē iegūt galveno balvu – atpūtu ģimenei Brīvdienu mājā “Beibuki”!   Par uzvarētāju kļūs bildes autors, kura iegūs visvairāk organisko “like”.

Runājot par izmaksām, šī emocijām pārpildītā brauciena cena ir 25 eiro par laivu (2 personām), ieskaitot arī loģistikas izdevumus. Organizatori nogādās šoferīšus uz starta punktu pēc automašīnām, nodrošinās ar laivām, drošības vestēm un sauso mantu maisu.

Informācija:   Andrejs Hrolovičs, Laivu un plostu noma “Beibuks”
Tālr. nr.: 24662655
E-pasts:   info@plostunoma.lv
Mājaslapa:   Gribulaivot.lv
Facebook: Laivu un plostu noma
Instagram:   Gribulaivot