LV EN LT RU DE

Lieldienu tirdziņš Vienības laukumā

19.04.2011-20.04.2011, Vienības laukums, Daugavpils

Daugavpils novada dome, līdzīgi iepriekšējo gadu pieredzei, sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Domi, rīko „Zemnieku tirdziņu” Daugavpilī, Vienības laukumā. Pirms Lieldienu tirdziņš norisināsies: 20.aprīlī no plkst. 12:00 līdz 18:00.

Atšķirībā no pagājušā gada sestdienu tirdziņiem, šogad reizi mēnesi tiks rīkoti Tematiskie tirdziņi – maijā „Stādu parāde”, jūnijā „Latgales sieri”, jūlijā „Zemeņu tirdziņš”, augustā „Medus un dārzeņi”, septembrī „Gadatirgus” un oktobrī „Ābolu ražas svētki”.

Šogad, ES projekta ietvaros, esam iegādājušies telti 5 x 10 m un galdus, kas padarīs tirdziņu par sakārtotāku un pievilcīgāku pilsētniekiem un viesiem.

Tiek plānots neliels tirdziņš ar 10 - 20 vietējiem tirgotājiem, kas pārstāv dažādas produktu grupas. Aptuveni puse no piedāvātā preču sortimenta tiek plānota kā bioloģiskie produkti, kas audzēti Daugavpils, Preiļu, Krāslavas novados, atbilstoši LBLA sertifikācijas prasībām. Pārējo lauksaimniecības un amatniecības produktu izcelsme ir Daugavpils pilsēta un novads.

Aicinām Latgales zemniekus un mājražotājus pieteikties pie atbildīgā par tirdziņa norisi - Daugavpils novada domes Īpašumu apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļas vadītājas vietnieka Alda Cimoškas (20217107; aldis.cimoska@dnd.lv.)

Ceram uz Jūsu atbalstu un personīgu "Zemnieku tirdziņa" apmeklējumu.

Informāciju sagatavoja: Aldis Cimoška