LV EN LT RU DE

Radošā darbnīca "Sniegbaltītes rotas"

06.12.2010-21.12.2010, Daugapils Vācu biedrība "Erfolg", Imantas ielā 3/5

Daugavpils vācu biedrība „Erfolg“ ar Vācijas vēstniecības Rīgā atbalstu organizē radošo darbnīcu „Sniegbaltītes rotas”.Ziemassvētki ir vieni no visvairāk gaidītajiem svētkiem visa gada garumā. Tas ir brīnumu laiks, kas liek iemirdzēties ne tikai bērnu, bet arī pieaugušo acīm.

Kopā ar izrotātajiem skatlogiem un Adventes vainaga sveču liesmām cilvēku sirdīs nemanāmi iezogas arī svētku noskaņa. Rotu gatavošana ir kā meditācija, kurā aizmirst ikdienas domas un darbus. Tas raisa pacietību un mieru. Pirmsziemassvētku laikā aicinām Jūs iepriecināt sevi un atvērt savu radošo potenciālu.
Darbnīcas mērķis: piedāvāt jauniešiem un visiem interesentiem iespēju lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku un attīstīt radošās prasmes rotu darināšanā. Izgatavojot rotu savām rokām, Jūs palutināsiet svētkos sevi vai kādu Jums tuvu cilvēku.
Mērķauditorija: aicinām pieteikties skolēnus, studentus, kā arī visus, kam patīk rokdarbi un ir vēlme iemācīties kaut ko jaunu (vecumā no 16 gadu vecuma).
Norises laiks un vieta: 21.12.2010, plkst. 17.30 (nodarbības ilgums 2-3 st.) Daugavpils, Imantas iela 3/5, Daugavpils Vācu biedrības telpās.

Dalības maksa: 3 Ls (materiāli ir iekļauti cenā, līdzi jāņem tikai šķēres)
Darbnīcas programma ietver:
• ievadkurss rotu darināšanā;
• gredzena izgatavošana;
• brošas izgatavošana.

Darbnīcas vadītāja: Olga Kuzmina (praktizējoša rotu darinātāja)

Apmācības kursa beigās tiek izsniegta apliecība par dalību.

Ja esi sajutusi sevī kādu intereses dzirksti,
Pieteikumus gaidām līdz 17.12.2010 !
Zvaniet Olgai Jessei: +371 26756553, 65420019
Vai rakstiet: erfolg@inbox.lv
http://www.erfolg.lv
Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo vietu skaits ir ierobežots.