LV EN LT RU DE

LATGOLĀ skanēs džeza mūzika!!!

26.11.2010 20:00-27.11.2010 00:00, Restorāns PLAZA, viesnīca "Park Hotel Latgola", Ģimnāzijas 46


   Patiešām labu mūziku un kvalitatīvā izpildījumā mūsu pilsēta var dzirdēt salīdzinoši reti. Tieši tādēļ pavisam drīz Jūs piedzīvosiet to notikumu, ko pilsētnieki gaidīja ilgi.

26. un 27.novembrī plkst. 20:00 viesnīcas „Park Hotel Latgola” restrānā PLAZA ieskanēsies džeza motīvi, vēstot par ikgadējā džeza mūzikas festivāla „JAZZ DAYS 2010” sākumu!

Šogad festivālā piedalīsies:

„D-town” no Daugavpils – jauni, bet pietiekami pieredzējuši muzikanti. Džeza mūzika viņu izpildījumā neliks vilties nevienam.

„Very cool people” no Rīgas (www.verycoolpeople.org ) – jaunieši splēkē jazz-funk stilā. Viņi ir piedalījušies un kļuvuši par laureātiem daudzos džeza festivālos Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Spānijā, Austrijā un citās valstīs. Ar savu ļoti mūsdienīgo un eksperimentālo mūzikas izpildījumu viņi cenšas džeza mūziku atgriezt deju zālēs.

„Jan’a Rung’a Syndicate” – džeza trio no Rīgas: Andrejs Orlovs – bass, Mareks Logins – bungas un Jānis Ruņģis – ģitāra. Šie cilvēki ir īsti virtuozi un profesionāļi šajā jomā.

Aleksandrs Rajčenoks no Lietuvas – viens no pašiem perspektīvākajiem jaunajiem talantiem Lietuvas džeza pasaulē (www.myspace.com/alexanderraichenok .)

Un, protams, pirmajā un otrajā festivāla „JAZZ DAYS 2010” dienā pēc plkst. 23:00 – JAM session.

Tālrunis galdiņu rezervēšanai – 65404912.