Diese Seite ist aus dem Portal der Tourismusinformation von Latgale ausgedruckt
Webadresse: http://visitlatgale.com/de/events/view?id=1448

Daugavpilī notiks PRO Drifta sacīkstes

05.08.2011-13.08.2011, Daugavpils, Liginišķi, kartodroms "Blāzma"

Daugavpilī kartodromā „Blāzma” 13.augustā plkst. 14:00 pirmo reizi notiks Drifta sacīkstes, kas ir līdz šim nebijis pasākums visā reģionā.    Kartodromā „Blāzma” ieradīsies visi spēcīgākie un jaunie Latvijas drifteri, lai cīnītos par vietām divos ieskaites posmos un 3 klasēs- Latvijas Drifta kausa 3.posmu ar street un proam klasēm un Latvijas Drifta čempionāta 4.posmu ar PRO klases ieskaiti. Tādejādi skatītājus gaida vismaz 40 dalībnieki, spēcīgākās drifta automašīnas, daudz dūmu, nebijušas trases konfigurācijas un daudzi jo daudzi pārsteigumi.
Organizatori aicina sacensībām pietiekties arī jauno    Latgales novada censoņus, jo street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs, un tagad, kad sacensības notiek tik tuvu mājām, tiek dota vēl nebijusi iespēja pamēģināt spēkus šajā autosporta disciplīnā. Pasākuma pārtraukumos apmeklētājus priecēs dažādi šovi, riepu kūpināšanas šovi, drift taxi un atrakcijas bērniem visas dienas garumā.
Biļetes iepriekšpārdošanā visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā.
• Ieejas biļešu cena TIKAI 3Ls
• Bērniem no 8 – 15 gadiem ieejas maksa 2Ls.
• Bērniem līdz 8 gadu vecumam un invalīdiem ieeja bezmaksas.
• Ģimenes biļete 6 Ls
• Pensionāriem 1 Ls
Ieeja skatītājiem no 13:00, pasākuma sākums 14:00. Sacensības paredzētas līdz 20:00
    12.08.2011. notik    Parādes brauciens pa Daugavpils pilsētas ielām. Sākums plkst.19.45 no kartodroma “Blāzma”.    No plkst.20.00 līdz plkst.20.30 sporta automašīnu aplūkošana Vienības laukumā (no Vienības ielas puses).    Atpakaļceļš uz kartodromu “Blāzma” plkst.20.30.
Parādes brauciena no kartodroma maršruts: “Blāzma” → Lielā iela → Saules iela → Muzeja iela → Rīgas iela → Vienības laukums → Parādes iela → Liginišķi.
Tiekamies 13. augustā Daugavpilī kartodromā „Blāzma”!


Vairāk informācijas www.lda.lv   

2007 Entwicklungsagentuir der Region Latgale