Diese Seite ist aus dem Portal der Tourismusinformation von Latgale ausgedruckt
Webadresse: http://visitlatgale.com/de/events/view?id=1254

Uz Daugavpili ciemos brauc M.Čehova Rīgas Krievu teātris

06.04.2011-17.04.2011, Daugavpils teātris, Rīgas iela 22a, www.dteatris.lv

Daugavpils teātris 2011.gada 17.aprīlī plkst.17.00 aicina visus teātra draugus apmeklēt    M.Čehova Rīgas Krievu teātra viesizrādi „Brīvdienu mīļākie” režisora Mihaila Mamedova (Krievija) redzējumā.
Šajā izrādē kopā sadzīvo asaras un smiekli sadzīvo, tāpēc tas ir patiesi intrigējošs stāsts par to, kā    precēts pāris pieņem savās mājās darbā jaunu kalponi – lauku meiteni Annu. Un pienāk diena, kad vīram steidzami ir jādodas komandējumā, sievai – jāapciemo savi vecāki, bet Annai piedāvā apciemot savus radus laukos. Taču māja paliek tukša vien uz neilgu laiku… Kalpone ekonomisku apsvērumu dēļ nekur neaizbrauc, pie sievas atnāk mājās mīļākais, bet pie vīra – mīļākā.
Un visa atbildība par to, lai nenotiktu šīs ģimenes katastrofa, gulstas uz Annas pleciem…
Darbības mērķtiecīgums un juceklīga intriga, negaidīti sižeta pavērsieni un amizanti pārpratumi, ļoti komiski dialogi, negaidītas beigas – tas viss ir šajā lugā, un pat vēl vairāk…
Daugavpils teātra administrācija aicina noskatīties komēdiju „Brīvdienu mīļākie” (pēc M. Kamoleti lugas motīviem)!    Tā noteikti Jūs izklaidēs, liks pasmaidīt par sadzīves negācijām un pat aizkustinās!
Biļešu cenas – 4-6Ls

Biļešu iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (65426520),
vai SIA „Biļešu paradīzes” t.c. kasēs visā Latvijā

2007 Entwicklungsagentuir der Region Latgale