Diese Seite ist aus dem Portal der Tourismusinformation von Latgale ausgedruckt
Webadresse: http://visitlatgale.com/de/events/view?id=1179

Mākslinieces Sandras Poplavskas gleznu izstāde "Priekšstatu ainava"

27.01.2011-24.02.2011, Daugavpils teātris, Rīgas iela 22a

4. februārī    Daugavpils teātrī    plkst. 16:00 tiks atklāta mākslinieces Sandras Poplavskas gleznu izstāde "Priekšstatu ainava".

Gleznu autore izstādes darbus raksturo šādi: „Cilvēks steidzas un savu dzīvi veido no vairākiem puzles gabaliņiem. Kaut kas redzēts, kaut kas dzirdēts, kaut kas lasīts un veidojas kopēja aina. Braucot gar pilsētām, ne vienmēr mums ir iespēja apstāties. Rodas pieredze no tā, ko mēs spējam saskatīt caur transportlīdzekļa logu. Mēs dzīvojam no mūsu prātā radītajām asociācijām un ideāliem. Bieži vien ieslīgstam atmiņās par dažādām vietām, lietām un cilvēkiem. Sapņi mijas ar realitāti, un realitāte ar sapņiem. Mēs radam, jo atceramies, bet tieši atmiņa ir tā, kas var traucēt radīt kaut ko jaunu”.
Par mākslinieci Sandru Poplavsku.
Profesionālā izglītība - Latvijas Mākslas akadēmijas, vizuālās mākslas nodaļa, glezniecības apakšnozare, maģistratūra (2008 - 2010). Daugavpils Universitāte, bakalaurs “Mākslā” (2003- 2007). Izstādēs piedalās no 2004. gada. Viena no mākslinieku biedrības „Kāpēc 5” dibinātājām. Ar mākslinieces radošo darbību    var   iepazīties www.sanri.lv

2007 Entwicklungsagentuir der Region Latgale