Diese Seite ist aus dem Portal der Tourismusinformation von Latgale ausgedruckt
Webadresse: http://visitlatgale.com/de/events/view?id=1166

Daugavpilī notiks dziedātājas Irēnas Ancānes atbalsta pasākums «par vienu dienu tuvāk tev...»

21.01.2011-29.01.2011, Daugavpils novada Kultūras centrs "Vārpa", Dobeles iela 30, Daugavpils

29. janvārī plkst. 21.00 Daugavpils novada Kultūras centrā « Vārpa » (Daugavpils , Dobeles iela 30) notiks atbalsta pasākums dziedātājai Irēnai Ancānei - « par vienu dienu tuvāk tev... », informē « Baltijas pasākumu aģentūras » pārstāvis Māris Korsiets.
Pasākums jeb tradicionālā « latviešu ballīte » tiek rīkota, lai pēc grūtas slimības atbalstītu Latvijā populāro dziedātāju Irēnu Ancāni un tajā piedalīsies Irēnas draugi - mūziķi no Daugavpils un Ilūkstes : « Dabasu duravys », « Metrs », « Out of Horizon », « Patrioti.lg », Uškānu ģimene, Paukštu un Tamaņu ģimenes ansamblis un DJ Gatis.
« Mēs neviens nezinām, kad un kas ar mums var notikt, tāpēc ikdienā katram no mums ir svarīga draugu pleca un sirds sajūta, ir labi būt kopā - šoreiz atbalstot Irēnu, » saka Daugavpils novada Kultūras centra direktore un pasākuma dalībniece Inta Uškāne.

Pasākumu atbalsta : Daugavpils novada Kultūras pārvalde, « Latgales laiks », « Latgales radio »,

« Devon », « Klondaika », Daugavpils teātris. Ieeja par ziedojumiem 3Ls, visi savāktie līdzekļi tiks ziedoti Irēnai Ancānei. Galdiņu skaits ierobežots, rezervācija pa tālr: 26360806
Informāciju sagatavoja :
Viesturs Rencis
29519514
Papildus informācija :
Māris Korsiets,
« Baltijas pasākumu aģentūra »
26158878
Foto: http://www.slageris.lv

2007 Entwicklungsagentuir der Region Latgale